Firmowe spotkania

by devel, 20 lutego 2015

Organizujemy spotkania firmowe, bankiety, prezentacje. Dokładamy wszelkich starań, aby Państwo i Państwa partnerzy byli w pełni usatysfakcjonowani.

logo_b

Restauracja Country
Łuszczów Kolonia 79,

21-010 Łęczna
www.country-restauracja.pl

info@country-restauracja.pl

tel.81 7522131, 607674608

Oferta na spotkania firmowe, integracyjne przy minimum 10 osobach w Restauracji Country lub w formie cateringu.

1. 58zł / osoba

Danie główne

Przystawki na zimno – 3 rodzaje

Napoje, woda, soki

2. 75zł / osoba

Danie główne

Przystawki na zimno – 4 rodzaje

Zupa

Napoje, woda, soki

3. 95zł / osoba

Zupa

Danie główne

Przystawki na zimno – 4 rodzaje

Zupa

Napoje, woda, soki

Kawa, herbata

4. 110zł / osoba

Zupa

Danie główne

Przystawki na zimno – 4 rodzaje

Zupa

Gorący półmisek

Napoje, woda, soki

Kawa, herbata

5. 125zł / osoba

Zupa

Danie główne

Przystawki na zimno – 6 rodzai

Zupa

Gorący półmisek

Napoje, woda, soki

Kawa, herbata, ciasto

6. 135zł / osoba

Zupa

Danie główne

Deser

Przystawki na zimno – 6 rodzai

Gorący półmisek

Napoje, woda, soki

Kawa, herbata, ciasto

Czas trwania przyjęcia do 4 godzin w godzinach pracy restauracji lub według indywidualnych ustaleń.

Ceny ofert, nie zawierają kosztów alkoholu.

Przy cateringach, istnieje możliwość wypożyczenia pełnej zastawy, lub zabezpieczenie naczyń jednorazowych.

Menu:

Opcje do wyboru:

Zupy:

1.Rosół z kury z makaronem

2.Flaki wołowe

3.Żurek z kiełbasą i jajkiem

4.Zupa toskańska – pomidorowa z dużą ilością warzyw – wegetariańska

5.Zupa gulaszowa

Danie główne:

1. Kotlet schabowy z kapustą zasmażaną i ziemniakami opiekanymi
2. Kotlet schabowy z surówką i ziemniakami gotowanymi

3. Kotlet z piersi kurczaka z surówką i ziemniakami gotowanymi

4. Karczek pieczony z sosem grzybowym, buraczkami zasmażanymi i ziemniakami opiekanymi

5. Schab pieczony z sosem grzybowym, surówką i ziemniakami gotowanymi

6. Golonka opiekana, podana z chrzanem, musztardą i ziemniakami opiekanymi

7. Dorsz lub morszczuk smażony, podany z surówką i ziemniakami opiekanymi

8. Filet z kurczaka zapiekany z salami i mozzarellą, podany z surówką i ziemniakami gotowanymi

Gorący półmisek:

1. Pierogi ruskie, opiekane – 5szt / na osobę

2. Pikantne kurczaczki, podane z sosem czosnkowym – 4szt / na osobę

3. Szaszłyki drobiowe – 100g / na osobę, podane na frytkach – 100g / na osobę

4. Karczek pieczony – 100g / na osobę, podany na ziemniakach pieczonych – 100g / na osobę

5. Mix mięs pieczonych i z grilla – 200g na osobę

Przystawki:

1. Mięsa wędzone

2. Kiełbasa, boczek, pasztet

3. Śledź w oleju z cebulka

4. Mini tatar

5. Smalczyk z ogórkiem

6. Ryba smażona z cieście z chilli

7. Sałatka z kurczakiem na sałacie lodowej lub z makaronem

8. Sałatka z tuńczykiem na sałacie lodowej lub z makaronem

9. Pomidory z sosem czosnkowym i serem

10.Roladki z tortilli z salami lub z rybą lub jajkiem – do wyboru

Deser:

1. Lody 3 gałki z bitą śmietaną

2. Szarlotka na ciepło, podana z gałką lodów

3. Panna cotta podana z musem owocowym