Przystawki

by devel, 28 lipca 2015

Tatar tradycyjny ze świeżej wołowiny, podawany z musztardą A
masłem, cebulą, pieczarką, ogórkiem, natka pietruszki, pieczywem tostowym
22,00zł / 120g

Kruche babeczki z łososiem i szpinakiem w środku, zapieczone pod parmezanem A
15,00zł / 3szt

Krewetki w cieście smażone, podawane z sosami A
15,00zł / 5szt

Krewetki w czosnku i bazylii duszone, podawane z tostami A
15,00zł / 5szt

Śledź wyśmienity z cebulką w oleju, podawany z pieczywem A
10,00zł

Śledź w lekkiej marynacie, podawany na placku ziemniaczanym z kwaśna śmietaną, cebulką, zielonym pieprzem– Danie, które zdobyło 1 nagrodę w konkursie Regionalnym na Produkt Kulinarny 2013 z obszaru LPD Polesie A
12,00zł