Przystawki

by devel, 28 lipca 2015

PRZYSTAWKI

Tatar wołowy podawany z żółtkiem,

musztarda francuska, masło, cebula, pieczarka marynowana, ogórek konserwowy,

natka pietruszki, pieczywo tostowe J, Mu, G 24,00zł / 120g

Kruche babeczki nadziewane łososiem i szpinakiem J, Ml, Mu, O, G 15,00zł / 3szt

zapieczone pod parmezanem

Krewetki w cieście smażone, podawane z sosami Sk, G 15,00zł / 5szt

Krewetki w czosnku i bazylii duszone, podawane z tostami Sk, G 15,00zł / 5szt

Śledź wyśmienity z cebulką w oleju, podawany z pieczywem R, G 10,00zł

Śledź w lekkiej marynacie, podawany na placku ziemniaczanym z kwaśna śmietaną, cebulką, zielonym pieprzem– Danie, które zdobyło 1 nagrodę w konkursie Regionalnym na Produkt Kulinarny 2013 z obszaru LPD Polesie R, J, Ml, G 12,00zł