PRZYSTAWKI
Tatar wołowy podawany z żółtkiem
musztarda francuska, masło, cebula, pieczarka marynowana, ogórek konserwowy,
pieczywo tostowe J, Mu, G 27,00zł / 120g
Kruche babeczki nadziewane łososiem i szpinakiem J, Ml, Mu, O, G 17,00zł / 3szt
zapieczone pod parmezanem
Krewetki w cieście smażone, podawane z sosami Sk, G 18,00zł / 5szt
Krewetki w czosnku i bazylii duszone, podawane z tostami Sk, G 18,00zł / 5szt
Śledź wyśmienity z cebulką w oleju, podawany z pieczywem R, G 10,00zł
Śledź w lekkiej marynacie, podawany na placku ziemniaczanym z kwaśna śmietaną, cebulką, zielonym pieprzem– Danie, które zdobyło 1 nagrodę w konkursie Regionalnym na Produkt Kulinarny 2013 z obszaru LPD Polesie R, J, Ml, G 16,00zł